Aanmelden

Deze vorm van gespecialiseerde cliƫntondersteuning is per 1 januari 2024 verder gegaan onder de naam Metgezel. Voor meer informatie ga naar www.jouwmetgezel.nl

Een Copiloot voor je gezin?

Ouders, zorgverleners of organisaties kunnen een gezin aanmelden voor de ondersteuning door een Copiloot. Als je denkt dat jouw (volwassen) kind tot de groep ZEVMB behoort dan kan je je hieronder aanmelden voor de ondersteuning door een Copiloot. In een gesprek zullen we samen nagaan of een Copiloot je op dit moment het beste verder helpt of wellicht ook een andere vorm van ondersteuning. Om in aanmerking te komen voor een Copiloot zal getoetst worden door experts of jouw (volwassen) kind tot de groep ZEVMB hoort. Informatie over deze toetsing vind je op de website van het ZEVMB-kenniscentrum. Maar je kunt nu meteen al je belangstelling voor een Copiloot aangeven. Vanaf 1 januari 2024 kan dat via de website van Metgezel.

Een Copiloot als sparringpartner voor collega's?

Als je met een gezin uit deze doelgroep te maken hebt kan je ons vragen om samen te werken aan de ondersteuning van betreffende gezin. Soms zijn we sparringpartner of soms past het beter als een Copiloot aan het gezin verbonden wordt. Samen kijken we naar wat passend is. Stuur een mail met je vraag naar info@jouwmetgezel.nl. Of zoek in ons overzicht naar een Copiloot in jouw regio om contact mee op te nemen.

Image
Ilustratie van papieren vliegtuigje